Pricebook

Pricebook

 

For hver udbyder lister vi alle priser i forbindelse med mobiltelefoner og mobilabonnementer. Trender, som tidligere når sosiale medier kom på markedet, og senere med forskjellige medier som formidler bilde- og video-snaps, har gitt utfordringer i forhold til å vurdere hva slags mobilabonnement man skal ha for at det skal bli billigst mulig.

Så med mindre man har en gammel taste telefon der ikke kan gå på nettet, så bør man holde sig fra de helt billige mobilabonnementer og rykke et pris trin op. Der er mange penge at spare ved at finde det billigste abonnement, bare inden for de billigste mobilabonnement, er der verden til forskel i pris og hvad du får med i mobilpakken.

Forbrugerrådet har i en årrække efterlyst større konkurrence på bankmarkedet, og gennemførte derfor i Tænk Penge endnu en undersøgelse af bankpriser i 2013 , som viste at en modelfamilie med lille friværdi i boligen kunne spare 37.000 kr. om året, ved blot at vælge den billigste frem for den dyreste bank.

Der er også tit abonnementer Bedste mobilabonnement priser  med fri musik, Telia har rigtig gode tilbud på disse, og dem vil vi anbefale at se nærmere på. Hos Telia får du også HBO nordic med i dit mobilabonnement, så kan du lide at se gode serier og film, så er Telia number 1 lige nu.

I skal også være opmærksomme på, om der er et søster, datter, moder eller to selskaber, som arbejder sammen, der forsøger at udnytte den nye EU mulighed for, at presse dit abonnementspris op, imens at de helgardere sig med et identisk produkt til billigere pris.